top of page
  • LUDO

Jeg møter meg selv i den firkantede boksen på skjermen og legger merke til mørke ringer under øynene

Skrevet av Trine Ørbæk


Det er min første digitale undervisningsdag. Jeg gleder meg til å møte studentene igjen, samtidig er jeg urolig for om jeg kommer til å mestre den digitale teknikken. Studentene logger seg på med kryptiske navn på sorte skjermer. Ingen sier noe. Jeg stirrer stivt inn i mitt eget blikk. Manglende kontakt med studentene gjør meg rastløs. Jeg kjenner skuldrene stivne, og svetten renner på ryggen. Hva er det som skjer her nå?


Les mer om å utvikle digital kompetanse gjennom refleksjon over kroppslige og emosjonelle erfaringer med nettundervisning: https://doi.org/10.23865/hu.v12.3767
52 visninger0 kommentarer

コメント


Læring og undervisning i digitale omgivelser

bottom of page