top of page
  • LUDO

Relations arbejde i virtuelle rum

Oppdatert: 22. des. 2020

Joanna Magierecka, førstelektor, teater

Foto: Ditte Gøricke Jensen og Pernille Hedegaard Bøgh

Jeg arbejder med drama og teater, men også digital kompetence og fagovergribende temaer i grundskolelæreruddannelsen ved USN. Over net er det især arbejde med drama og professionsudøvelse der er krævende. Hvordan kan man nå igennem til studenterne gennem en lille rude på skærmen? Hvordan kan man bygge op gode undervisningsforløb, med varierede arbejdsmetoder? Hvordan kan man skabe gode relationer til sine studenter? Svarene, ud over i min egen praksis og udforskning, fandt jeg også i bogen ”Tryk på kontakten” af Ditte Gøricke Jensen og Pernille Hedegaard Bøgh. Jeg har læst første udkast af den og ønsker hjertelig at anbefale den til alle der underviser på net. Bogen er en udvidelse af ”God klassekultur”, som blev udgivet i 2017.  Det er travle tider for alle, og derfor tillod jeg mig at forhøre mig direkte med forfatterne for at få en omtale af bogen, som I kan læse nedenunder. Bogen kommer ud i januar, og man kan finde den på www.frydenlund.dk
145 visninger0 kommentarer

Comments


Læring og undervisning i digitale omgivelser

bottom of page